Hoppa till sidans innehåll

Utdrag ur medlemsutskick nummer 5

27 NOV 2018 21:26
Hösten är passerad och vi går in i decembermånad. Jul och nyår närmar sig med stormsteg. Och med detta så kommer medlemsutskicken från 2019 att se annorlunda ut. De kommer då endast att publiceras på hemsidan i kortformat ungefär var tredje månad
  • Skapad: 27 NOV 2018 21:26

Information från valberedningen
Vill du avsäga ditt uppdrag i OK Nackhe? Det hoppas vi ju nu inte. Men om du av någon anledning ej vill sitta kvar så skall du kontakta valberedningen och detta senast den 1 december. Så det kan få tid till att hitta en ersättare innan OK Nackhes årsmöte i februari. Valberedningen består av Per Skyggeson, Joel Johnsson och Karin Rundqvist.

Granförsäljning
Till 1: a advent så startar vi årets granförsäljning. Vi kommer att sälja alla lördagar och söndagar fram till den 16 december (ej den 1 december) vid Nackhestugan. Detta mellan kl.9:00 - 14:00. Det kommer även att säljas gran och granris hos Handins i Tvååker. Så stötta klubben och köp din gran hos Nackhe

Träningar
De uppskattade löpträningarna på tisdagarna kommer att fortsätta så länge det är barmark. Så kom och spring varje tisdag och få bra träning för hela kroppen.
Vi kommer även att fortsätta med torsdagsträningarna i gymmet. Detta fram till den 20 december. Och glädjande kan vi meddela att Frida kommer att fortsätta efter helgerna med start den 10 januari.


Grötfesten
Traditionellt så arrangeras Grötfesten med handicaporientering i år med. Detta söndagen den 16 december. Samling i Nackhestugan kl. 13:00.
Anmälan till vilken banan du ska springa gör du i Eventor eller via epost This is a mailto link detta senast den 10 december.
Inbjudan finner du på Nackhes hemsida.
För visst kommer du och håller en tradition i liv.

Nu tar vi ett avstamp och ser fram emot år 2019. Under året har vi en hel del att arrangera. Vi arrangerar Nackheträffen den 20 april detta i närheten utav Torpa kyrka. I midsommarhelgen den 23 juni så arrangeras 30:e upplagan av Nackhällerundan. För att nå höjdpunkten 12 – 14 juli då vi har Hallands 3-dagars öster om Rolfstorp.

 

Så med dessa ord vill undertecknad passa på att önska alla medlemmar och övriga som läser medlemsutskicket en riktigt God Jul och ett Gott Nytt år.
Lars Edberg

Skribent: Lars Edberg
Epost: This is a mailto link

Varbergs Sparbank stående kopiera

Varberg Energi liggande

Handins

Dina Försäkringar Varberg

Bildepån med text

 

Du är besökare:

räknare

Postadress:
OK Nackhe - Orientering
Bråtared
43277 Tvååker

Besöksadress:
Bråtared
43277 Tvååker

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Facebook