Ersättningar

Ersättningar vid tävlingar, läger och tävlingsresor

Regler för ersättningar till medlemmar i OK Nackhe 2019 finner du här

Klubben ersätter ordinarie anmälningsavgift upp till 200 kr vid start i orienterings-, skid- eller löpartävling som är arrangerad av förening som är ansluten till Riksidrottsförbundet. Detta innebär att alla medlemmar i OK Nackhe kan få upp till 200 kr av anmälningsavgiften betald även för start i exempelvis O-Ringen, Vasaloppet, Göteborgsvarvet eller Lidingöloppet.

Anmälningsavgiften för orienteringstävling betalar klubben med få undantag mot faktura från tävlingsarrangören. Anmälningsavgiften för skid- eller löpartävling får du i regel betala själv, och för att få ersättning måste du efteråt kontakta kassören Krister Karlsson via e-post till This is a mailto link. Uppge namn på tävlingen, namn på klubben som arrangerade, datum för tävlingen och i vilken klass eller på vilken bana du deltog. Bifoga även ditt bankkontonummer om du inte har fått ersättning utbetald tidigare.

Det finns inget album kopplat till denna sida.

Uppdat. 20 okt

Nackhes poängtabell 2018

Solcellerna, se hur det går!

Handins