Ersättningar

Ersättningar vid tävlingar, läger och tävlingsresor

Regler för ersättningar till medlemmar i OK Nackhe 2018 finner du här

Klubben ersätter ordinarie anmälningsavgift upp till 200 kr. Tävlingen ska vara arrangerad av en förening inom respektive tävlingsgren i Sverige. Detta innebär att alla medlemmar i OK Nackhe kan få upp till 200 kr av anmälningsavgiften betald för start i exempelvis O-Ringen, Vasaloppet, Friskusloppet, Göteborgsvarvet eller Lidingöloppet.

Anmälningsavgiften för orienteringstävling betalar klubben med få undantag mot faktura från tävlingsarrangören. Anmälningsavgiften för skidlopp eller långlopp får du i regel betala själv, och för att få ersättning måste du efteråt kontakta klubbens ekonomiansvarige Krister Karlsson via e-post till This is a mailto link. Bifoga ditt bankkontonummer om du inte har fått ersättning utbetald tidigare.

Det finns inget album kopplat till denna sida.

Handins

Dina Försäkringar Varberg