Hoppa till sidans innehåll

Uppstart 2020

20 FEB 2020 21:51
På lördag är det så dags för Uppstart 2020. Tyvärr så har vädret ställt till det lite för oss. Men det är ingen större fara, vi flyttar samlingsplatsen till dit vi skall vara på eftermiddagen och kvällen....
  • Skapad: 20 FEB 2020 21:51

Samlingen blir på Kärramosse gård Stenladan kl13. istället för vid Nackhestugan. Om det är någon som inte vill köra runt, så kan man nog parkera på upplagsplatsen efter Danskens i Sjölid. Men det krävs nästintill vadarstövlar för att gå vägen fram till Kärramosse gård. Poängjakten kommer att genomföras om det inte blir riktigt skitväder med storm och kraftigt regn. Men just nu visar SMHI att det skall vara halvklart kl13 på lördag. Återstår att se om det blir så.

Helen och Annika tar med de som inte vill eller kan orientera på runda runt Kärramosse. Vill man inte det heller så går det bra att sitta framför öppna spisen som skall vara tänd.

Efter poängjakten är det dusch på Kärramosse gård. Det finns 3 duschar så vi får samsas så gott det går.
Sedan, ~14:30 blir det en presentation av Per Johanssom från RF-SISU som kommer att vara lite mentor för vår eftermiddagen.
Och efter det så kommer Jennie Ryberg från FOK att berätta lite om deras ungdomssatsning. Vi fortsätter sedan att diskutera om vad vi vill i OK Nackhe.

Framåt kvällen blir det sedan lite mat, som vi hjälps åt att laga till.
Vill man ha något starkare än vatten att dricka till maten får man ta med det själv. Men det är OK att göra det...
De på Kärramosse varnar lite för att drick av vattnet eftersom det stått still ett tag. Troligen är det ingen fara, men det kan vara dumt att chansa. Vi har med flaskvatten.

Styrelsen hoppas att detta skall bli en bra eftermiddag där vi åtminstone får lite insikt i vad FOK har gjort, och att vi kanske har funderat lite på vad vi vill.
Men framför allt att vi träffas en stund och har det bra tillsammans.

Kärramoss gård vet kanske inte alla var det ligger. Följ den här länken så kan ni titta lite.  https://www.karramosse.se/
Detta är deras egen vägbeskrivning:

Vägbeskrivning

Varning för att köra på GPS!!
Kör till Grimeton kyrka. Mittemot kyrkan står en skylt Mjöavad. Där står också den första skylten till Kärramosse gård. Vit skylt med loggan ovan. Följ tre sådana skyltar sen är du framme vi nya Kärramosse. Därefter följ skylten Kärramosse Lada, Lounge och Camp ner mot våtmarken så är du strax framme. Mitt i naturen!!

Om det är någon som kommer på att detta vill jag vara med på, så mejla eller ring mig så fixar vi det.

Skribent: Anders Larsson
E-post: This is a mailto link
Nackhespoängtabell 2022
uppdaterad 7 juni
Team sportia

Varbergs Sparbank stående kopiera

Varberg Energi liggande

Bildepån med text

Du är besökare:

räknare

Facebook

Postadress:
OK Nackhe - Orientering
Bråtared
43277 Tvååker

Besöksadress:
Bråtared
43277 Tvååker

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info