Hoppa till sidans innehåll

Klubbläger i stugan!

25 OKT 2015 19:44
Under den gångna helgen var det fullt ös i Nackhestugan fre kväll-lör natt!
  • Skapad: 25 OKT 2015 19:44

Då var det klubbläger för våra yngsta orienterare, och det hela inleddes med en poängjakt kors och tvärs i Nackheskogen. Det gällde att stämpla så många kontroller som möjligt på 30 min, och Håkan L signalerade tiden med biltutan!

Efter att ha pustat ut och fikat lite drog vi på oss pannlamporna och gav oss ut på en natt-.OLbana. Detta klarade alla helt galant och det var bara lite läskigt. Varma och svettiga var det dags att duscha, och det fick ske ute eftersom det är reparation i stugan. Men orienterare är vana att duscha ute, så det funkade jättebra! Vissa klagomål på varierande temperatur på vattnet förekom ( undrar vad som hände?!) men till slut var alla rena och fräscha.

Just in time dök Håkan R upp med bilen fullastad av pizza och annat gott och det blev dags för fredagsmys. När vi var mätta och glada tog våra D14-tjejer, Malin, Matilda och Evelina över. De hade förberett kuliga lekar och en klurig nattsmyg som satte myror i huvudet på oss. Det gällde att hitta bokstäver ute i mörkret och bilda ett orienteringsord av dem. Vissa letade långt bort mot Dagsås... Vi lyckades nästan med uppgiften, och när den var klar gällde det att känna till olika karttecken. Stort tack till tjejerna som fixade detta och även hjälpte till att sätta ut kontroller mellan varven!

Så småningom blev vi lite pömsiga, och somnade sött efter en kort och blodig spökhistoria. 8.00 stod frukosten på bordet och det blev dags för sprintträning vid stugan. Vissa blev så taggade att de knappt kunde sluta! Till sist körde vi en stafett som blev mycket jämn och spännande. Hade det inte varit för att det stod en gungställning i vägen hade det blivit dött lopp! Nu segrade lag 2 med 3 sekunder!

Efter lite städning var det dags att bege sig hemåt och längta till nästa år!

Tack alla som hjälpte till och gjorde ett jättekul läger!

004

006

007

008

Skribent: Catarina Bengtsson
Team sportia

Varbergs Sparbank stående kopiera

Varberg Energi liggande

Bildepån med text

Du är besökare:

räknare

Facebook

Postadress:
OK Nackhe - Orientering
Bråtared
43277 Tvååker

Besöksadress:
Bråtared
43277 Tvååker

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info