Anmälan till orienteringstävling

Anmälan till orienteringstävling görs via Eventor

Saknar du inloggningsuppgifter?

Från OK Nackhes hemsida loggar du in på IdrottOnline genom att klicka på hänglåset längst upp till höger och fylla i användarnamn (= personnummer) och lösenord.

Har du sedan tidigare lösenord till IdrottOnline från någon annan idrottsförening så använder du samma. Annars klickar du på ”Glömt lösenordet?” och ”Skicka återställningslänk”.

Vill du ändra lösenord eller kontrollera dina kontaktuppgifter klickar du på ditt namn längst upp till höger och sedan på ”Min sida”.

På Eventor loggar du sedan in med samma användarnamn (= personnummer) och samma lösenord som på IdrottOnline.

När du har loggat in på Eventor kan du klicka på ”Mina sidor” och ”Personliga inställningar/Tävling” och lägga in förvald tävlingsklass och SportIdentnummer.

Vid anmälan till tävling måste inte var och en logga in separat, då går det bra att anmäla flera medlemmar samtidigt.

Uppdaterad: 05 JUN 2022 19:02 Skribent: Krister Karlsson
Nackhespoängtabell 2022