Välkommen till OK Nackhe!

Vill du bli medlem i OK Nackhe? Då blir du det genom att betala in årsavgiften till Bg 336-9436 eller Swish 123 272 12 49.

Årsavgift 2020 är 150 kr för ungdom (t.o.m. det år man fyller 20 år) och 300 kr för vuxen, dock högst 800 kr för hela familjen (klubbmedlemmar som bor tillsammans). Blir du medlem under november-december så gäller medlemsavgiften även för hela  nästa år.

Samtidigt mejlar du dina personuppgifter (fullständigt personnummer, namn, adress, telefonnummer och den e-postadress som du vill ha klubbinfo till) till This is a mailto link. Berätta gärna lite om dig själv, inom vilken eller vilka idrotter orientering/löpning/skidor du vill vara aktiv, och om det är någonting som du vill veta mer om.

Hitta till Nackhestugan:

Hitta Nackhestugan

Uppdaterad: 31 DEC 2017 14:04 Skribent: Krister Karlsson

Friskus Sommarsprintcup ställningen
Uppdaterad 10 juli

Solcellerna, se hur det går!

Handins